Äntligen tillbaka!

Nu är vi laddade och tillbaka efter lite ledighet här på stiftelsen.

Vi startade året med att unna oss en Espressobryggare med skummare som vi kan ha här på kontoret. Kollegan Kent tycker att det funkar minst lika bra med snabbkaffe, men det smakar pyton tycker jag, så jaq har släpat med mig termos varje dag. Det var vi värda kända jag. Barnen kommer nu också kunna få varm choklad med skummad mjölk. Lyx för oss allihop alltså! Kent skulle tydligen beställa hem lite Ekologisk malt i beställningen också. Han, som så många andra, pysslar ju med hembryggeri nuförtiden. Jag är inte så insatt i hur det där fungerar, men nu har han lovat mig smakprov när allt är klart i alla fall och det ser jag ju såklart fram emot.

Vi startade det nya året med ett möte om vår satsningar under 2019. Det har kommit fram en massa kul idéer. Lovisa föreslog ett minitivoli som en rivstart på våren. Väldigt trevlig idé tycker jag och vi alla var överens om att vi redan nu skall sätta igång planeringen. Ett bra sätt för oss att ge glädje och skratt till våra barn. Jag har letat sockervaddsmaskin här på morgonkvisten, det borde ju finnas för uthyrning kan man tänka sig? Massor av färgglada vimplar, några små åkattraktioner såklart och kanske en clown? Vad tror ni man behöver för att få den rätta stämningen? Viktigast är att barnen får en kul dag!

Det är många andra investeringar vi skulle vilja göra här under året. Vår stora soffa börjar bli ordentligt sliten. Jag har ju sagt till barnen upprepade gånger att de inte får hoppa i den men det räcker att man vänder bort blicken någon sekunder så är rackarungarna igång! Lovisa och Kent kände någon som kunde hjälpa oss att laga de trasiga dynorna gratis. Vi får börja där så får vi se vad våra insamlingar ger för investeringsmöjligheter framåt.

Vi hörs snart igen!

Hälsningar
Yvonne

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *